Over ons

ToppieKids is de nieuwe online kinderkledingwinkel voor gezinnen, opgestart vanuit een grootouder hart voor kinderen en kidsfashion.

Over ons

ToppieKids is de nieuwe kinderkledingwinkel voor gezinnen in Roermond en omstreken, opgestart vanuit een grootouder hart voor kinderen en kidsfashion.

Als moeder van drie kinderen en oma van vier kleinkinderen, weet eigenaresse Marie-José uit eigen ervaring hoe belangrijk je kinderen zijn. Want voor je kids wil je altijd het beste, toch? Alleen, tijdens het altijd drukke moeder leven, wil je dat het liefst ook nog zo makkelijk en efficiënt mogelijk. Met die gedachten start Marie-José in 2020 haar grote droom: een eigen online kinderkledingwinkel, waarbij er aandacht is voor het hele gezin en er met goed advies lachende klanten de winkel verlaten en terugkeren. Juist in een tijd waarin online shoppen de norm wordt en persoonlijke aandacht op een lager pitje is komen te staan, doen wij er alles aan om het voor jouw gezin een fijne winkelervaring te maken.

Waar wij voor staan

Wij streven ernaar om de meest inspirerende en gewaardeerde kinderkledingwinkel onder gezinnen in Roermond en omstreken te worden, waar elke klant uniek is en de beste kwaliteit ervaart.

In onze winkel staan wij altijd voor jou klaar, om samen de beste outfits voor jouw kids te ontdekken. We bieden je graag meer dan alleen een leuke collectie, al zorgen we natuurlijk ook voor de trendy merken in ons assortiment. Onze vijf kernwaarden stralen dat uit:

 

Klantgericht

Persoonlijk

Kwaliteit

Trendy

Inspirerend

BIj ToppieKids zijn we er voor jouw gezin, vanuit de liefde voor ons eigen gezin en doen we alles met onze kernzin in het achterhoofd:

Omdat jouw gezin bijzonder is!